Jay Aaron

Jay Aaron

Zondag 2 juli / Tweede podium - 15:20

Hoe zijn geboortestad Rotterdam staat voor een samensmelting van culturen, zo is de muziek van Jay Aaron ook een samensmelting van diverse genres.

Van het opgroeien met gospel en jazz tot de invloeden van r&b en hiphop… Elk genre heeft bijgedragen aan zijn muzikale ontwikkeling als artiest.

Behalve de diverse stijlen van muziek zijn diverse gebeurtenissen op zijn levenspad, zijn zoektocht en zijn streven naar persoonlijke groei bepalend geweest in zijn eigen stijl en flow.

Hij heeft veel te vertellen en dat uit hij het liefst in zijn muziek en teksten.

Dit alles heeft geresulteerd in zijn eerste EP ‘SoulFood’ die hij uitbracht in 2021 en waar hij nu veelvoudig mee optreedt. Op de EP zijn verhalen te beluisteren die te maken hebben met progressie, communicatie, diverse verlangens, liefde…

Van alledaagse dingen tot de zwaardere topics, alles giet hij in een bepaalde flow waarmee hij je meetrekt in zijn verhaal en je met een warm gevoel mee laat viben.

Zijn muziek heeft hem in 2022 gebracht op diverse festivals en in diverse poppodia zoals 013, Hedon, Muziekgieterij, Tivoli en Bibelot.