Jett Rebel

Jett Rebel

Zondag 2 juli / Hoofdpodium - 19:45

Nederland kan allang niet meer om Jett Rebel heen. Hij is extravagant, volkomen zichzelf en doet álles voor de muziek. Tot hij erbij neervalt. Letterlijk.

Waar media hem graag vergelijken met de grootste artiesten uit de muziekgeschiedenis, blijft Jett Rebel vooral heel dicht bij zichzelf om zo zijn ambities te verwezenlijken. Hij wil spelen, spelen, spelen. Als een bevlogen superheld coördineert hij elke show door een innemend enthousiasme waar zowel de bandleden als de zaal niet omheen kunnen. Jett Rebel geeft alles. Aan jou. Bij een concert van Jett Rebel heb je het idee dat hij er voor jou is en niet andersom. Hij speelde de afgelopen jaren op honderden festivals, en deed de ene na de andere uitverkochte clubtour.  Als hij niet op het podium staat, habiteert hij in zijn studio om daar albums op te nemen. Geen enkel Jett Rebel-album klinkt hetzelfde want hij wil zichzelf steeds opnieuw uitvinden.
Het publiek leerde Jett Rebel kennen als een alleskunner. Hij speelt op zijn albums alle instrumenten zelf en schrijft (uiteraard) ook al zijn songs zelf. Dat ontgaat ook andere artiesten niet. Zo is Jett Rebel gevraagd om het comeback album van Daryl Hall & John Oates te produceren en songs met ze te schrijven.

 

 

Decemberactie

Van 1 t/m 31 december hebben we een mooie ticket actie. Bij onze voorverkoopadressen in Oss betaal je maar € 50,00 voor een fysiek weekendticket. Wees er snel bij!