Nona

Nona

Zondag 2 juli / Hoofdpodium - 16:00

Nona is wat je noemt een vrije geest. Een pionier die doet waar ze zin in heeft en de grenzen opzoekt. Eerlijk, uitgesproken en onbevangen. Niemand kan haar feestje bederven, zeker niet als het op muziek aankomt. Dat laat ze horen op haar tweede album ‘No Tears In My Champagne’, rauw en stijlvol, net als de zangeres zelf. Het resultaat is meeslepende soulpop met een edgy hiphop groove. Wat alles bijeenhoudt is die volle rauwe stem en een te gekke flow.

Nona groeide op in Uden. Haar ouders hadden een platenzaak, waar ze als meisje veel tijd doorbracht. Thuis was er veel muziek; Nona speelde zelf dwarsfluit, piano en gitaar. Zingen deed ze altijd al, van kinds af aan. Ze volgde een opleiding muziekmanagement aan de Herman Brood Academie maar besloot dat ze liever wilde zingen. Dat pakte goed uit. Ze was 3FM Talent, werd geselecteerd voor de Popronde, en kreeg een Edison-nominatie voor Beste Nieuwkomer. Ze speelde op grote festivals als Eurosonic Noorderslag, Paaspop, Down The Rabbit Hole en Parkpop.

Decemberactie

Van 1 t/m 31 december hebben we een mooie ticket actie. Bij onze voorverkoopadressen in Oss betaal je maar € 50,00 voor een fysiek weekendticket. Wees er snel bij!