2 nieuwe namen en laatste kans voor early birds!

 

De grote artiesten weten al meer dan 15 jaar het festival in Oss te vinden, maar Muze Misse heeft ook altijd bekende namen uit de regio en nieuwe talenten op het menu staan. Dat is de komende editie niet anders met de komst van Nika.

Deze Osse zangeres staat zaterdag 1 juli op het podium. De 20-jarige Nika studeert aan de Herman Brood Academie en trad al op in de Melkweg en in de Haagse Ridderzaal voor Koning Willem-Alexander en Desmond Tutu. Ze schrijft vooral over zelfacceptatie en hoopt dat ze positiviteit kan verspreiden door in haar liedjes te vertellen dat iedereen goed is zoals ‘ie is.

Zondag 2 juli is het de beurt aan Back to DeVito om het Jan Cunenpark te doen swingen. ‘De beste strot van Nederland’, zo wordt de in 2018 overleden Rick DeVito vaak omschreven door talentscout Henkjan Smits. “Rick is niet te kopiëren”, stelt Guus van de Mond van de tribute-band Back to DeVito. “Wij geven onze eigen draai aan zijn nummers, maar het is voor ons wel een eerbetoon aan één van de grootste funkzangers van Nederland.” Deze band kreeg de zegen van Devito zelf. Lain Barbier wordt bereid gevonden om de zang op zich te nemen en hij zal je, samen met de andere top muzikanten meenemen in het gehele oeuvre van Rick DeVito, van het repertoire van The Frog tot zijn solo werk.

Muze Misse heeft hiernaast op 1 juli DeWolff, Jeffrey Heesen en Bart van Gijn op de line-up staan. 2 juli is het podium voor Jett Rebel, Nona, Lee Towers, Band of Friends en Heavy Hoempa.

Daar komen nog veel namen bij, binnenkort mogen we er weer eentje bekendmaken.

Scoor nu alvast  voor de meest voordelige prijs. Early bird tickets zijn nog tot 1 december online te koop. De hardcopy early bird kaarten bij onze voorverkoop adressen zijn al bijna uitverkocht, daarvoor geldt OP=OP . De actie voor de tiener en kids kaarten loopt nog wel iets langer door. Uiteraard zijn er na 1 december online nog tickets te koop, maar de voordelige early bird aanbieding is dan voorbij.

Decemberactie

Van 1 t/m 31 december hebben we een mooie ticket actie. Bij onze voorverkoopadressen in Oss betaal je maar € 50,00 voor een fysiek weekendticket. Wees er snel bij!