Muze Misse 2021 - Danny Vera

Danny Vera op Muze Misse 2021!

Danny Vera komt naar Muze Misse! Zondag 4 juli staat de singer-songwriter met zijn band op het hoofdpodium van het festival in Oss.

Dat Muze Misse een geliefde stop is voor veel artiesten blijkt, want Danny Vera stond in 2017 ook al op het podium in het gezellige Jan Cunenpark. Inmiddels heeft de Nederlandse koning van de Americana een mega hit op zak. ‘Roller Coaster’ bereikte de toppositie op iTunes, was niet uit de Top 40 te slaan en werd de hoogste nieuwe binnenkomer ooit in de Top2000.

Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft hij de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. 12 november komt zijn nieuwe album ‘The New Now’ uit, vol liedjes die hij graag met een live publiek wil delen.

Danny Vera is de eerste nieuwe toevoeging aan het programma van Muze Misse 2021. Een deel van de line-up staat namelijk al vast, omdat de artiesten die deze zomer Oss op de agenda hadden staan, graag terugkomen om het verloren festivalseizoen in te halen. Zo zijn er in het weekend van 3 en 4 juli optredens van My Baby, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk, The Pilgrims, Tim Akkerman & The Ivy League, Barrelhouse en Camilla Blue.

Muze Misse duurt voor het eerst in 15 jaar twee dagen, dus de line-up wordt nog veel langer. Houd dus onze website en social media goed in de gaten en scoor op tijd je early bird tickets want op is op! De kaartverkoop via Ticketmaster start vrijdag 16 oktober om 12.00 uur ’s middags, zowel online via onze website muzemisse.nl als in de winkel bij CD Kiosk en Primera Van de Braak in Oss.
Tot ziens op Muze Misse!