Davina Michelle headliner Muze Misse

Muze Misse sluit op zaterdag 1 juli de eerste festivaldag af met een optreden van Davina Michelle. Wie de zangeres live heeft meegemaakt, zal die belevenis voor altijd herinneren. Het krachtige stemgeluid van dit podiumdier is over de hele wereld te horen.

Davina lanceert in 2016 haar eigen YouTube-kanaal waarop ze haar covers plaatst van bekende songs. Haar inmiddels legendarische uitvoering van de P!NK-klassieker ‘What About Us’ (meer dan 20 miljoen views) gaat viral en zelfs P!NK zelf valt bijna van d’r stoel: “Now I know how it’s supposed to sound”, reageert de Amerikaanse zangeres.

Davina tourt hierna door de VS en in Nederland maakt ze een onvergetelijke indruk in ‘Beste Zangers’ met haar versie van Glen Faria’s ‘Duurt Te Lang’. Elf weken lang bezet ze de eerste plek van de Top 40, wat haar vijfmaal platina én de award voor ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40’ oplevert. Ondertussen is gestaag een stroom aan hitsingles op gang gekomen die zij zelf – met haar team – schrijft en produceert.

Muze Misse staat met grote letters op Davina’s festivalagenda. Zaterdag 1 juli staat ze in het Jan Cunenpark in Oss, net als DeWolff, Jeffrey Heesen, Bart van Gijn, Nika, Ruben Hoeke Band en Blue Flamingo. Zondag 2 juli is het de beurt aan Son Mieux, Jett Rebel, Nona, Lee Towers, Band of Friends, Heavy Hoempa, Back to DeVito Jay Aaron en Saman.

 

En reken maar dat de line-up nog langer en leuker wordt!

Scoor op tijd je hier kaarten via Ticketmaster of in Oss bij Platenzaak Wil’m, Il Particolare en Primera van de Braak. Er zijn dagkaarten en weekendtickets te koop en kinderen en jongeren krijgen fikse korting.

Tot ziens op Muze Misse!