DI-RECT komt terug

Muze Misse is in 2010 een van de eerste festivalpodia die DI-RECT betreedt met Marcel Veenendaal als nieuwe zanger van de band. “We want more!” schreeuwt het uitzinnige publiek na de zinderende liveshow en dat krijgen ze, want in 2016 staat DI-RECT opnieuw op het festival in Oss. Met hun onfeilbare live reputatie is DI-RECT een must voor Muze Misse 2021. De band staat daarom zaterdag 3 juli op het hoofdpodium in het Jan Cunenpark in Oss.

 

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.

De twintig jaar die daarop volgden waren een ‘rollercoaster ride’. Met 11 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en ontelbare live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat ‘they’re here to stay’. Het succes van hun nieuwste album ‘Wild Hearts’ bewijst dit maar weer. Duizenden festivalgangers zullen ‘Color’ en ‘Soldier On’ luidkeels meezingen op Muze Misse.

Muze Misse Festival duurt dit jaar voor het eerst twee dagen: 3 en 4 juli 2021.

Naast DI-RECT bestaat de line-up van de eerste festivaldag uit Mell & Vintage Future, The Pilgrims, Camilla Blue en dit rijtje is nog niet compleet! Een dag later staan Danny Vera, MY BABY, Maan, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk, Tim Akkerman & The Ivy League en Barrelhouse op het podium.

De Early Bird kaartverkoop is begonnen, wees op tijd en scoor voordelig je festivalkaarten. Weekend- en dagkaarten voor Muze Misse en speciale tickets met korting voor tieners en kids zijn verkrijgbaar via muzemisse.nl, Ticketmaster en in Oss bij Primera Van de Braak en CD Kiosk.