The Cool Quest - Jantina Talsma

Oude bekenden terug naar Oss

The Cool Quest was in 2018 de verrassing van Muze Misse Festival en dat smaakt naar meer, dus deze groovy band is back! De bandleden ontmoetten elkaar min of meer per ongeluk tijdens een jam sessie in 2010 en ze werden zo goed, dat ze besloten om regelmatig samen te werken. Als huisband van ‘Studio Peking’ kwam de band vele huiskamers binnen en binnenkort komen ze met nieuwe muziek. De opzwepende sound van The Cool Quest is een mix van klassieke hiphop en moderne popmuziek met een vleugje funk. Deze band heeft al bewezen dat ze barsten van de energie en we hebben zin om zaterdag 2 juli weer lekker los te gaan op de klanken van The Cool Quest.

Brengt Barrelhouse op zondag de blues naar Muze Misse, op zaterdag is de eer aan Rhumble_n_Blues. De band bestaat uit vijf doorgewinterde blues musici, onder wie mister ‘Blues Touch’ Jan Renders , die hun sporen hebben verdiend in de Hollandse muziekscene. In 2021 hebben zij elkaar gevonden in Rhumble_n_Blues om de muziek van hun blues idolen op eigen wijze te vertolken. Klassieke blues rock, maar met een herkenbare eigen sound. Onze festivalgangers mogen zich verheugen op spongs van Robert Johnson, Joe Bonamassa, ZZ Top, Jimi Hendrix Joe Walsh maar ook Tony Joe White gepresenteerd door een strakke ritme sectie, een creatieve gitarist, een bedje van de Hammond en een rouwe strot met groot bereik. Ingrediënten voor heerlijke optreden, Rhumble_n_Blues maakt er een super bluesy pot van.

Muze Misse moet je meemaken! Twee dagen lang de beste live muziek van eigen bodem en daarbuiten. Met op zaterdag 2 juli: Danny Vera, Sven Hammond, The Pilgrims, The Cool Quest, Rhumble_n_Blues, Mick Stender en Kerelz  en zondag 2 juli: DI-RECT, MY BABY, FLEMMING, Kraak & Smaak, Karsu, Samantha Steenwijk, Phantom Elite, Camilla Blue en Barrelhouse.

Zowel dag- als weekendkaarten voor Muze Misse zijn hier te koop via Ticketmaster en in Oss bij CD & Platenzaak Wil’m, Primera van de Braak en Il Particolare.