Franse vetkuiven ready to rock Muze Misse!

Het kan alle kanten op met dit trio, maar 1 ding staat vast: ze rocken! The Spunyboys brengen deze zomer een stevig potje onvervalste rockabilly naar Muze Misse. De Franse vetkuifen spelen niet alleen fifties klassiekers van artiesten Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Gene Vincent en Buddy Holly etc., ze zijn ook beïnvloed door de muziek van teddyboy legendes en Neo Rockabilly zoals Crazy Cavan, The Stray Cats en Matchbox.

Het drietal krijgt ook met hun eigen nummers de boel in beweging, dit voorjaar brengen ze een nieuwe plaat uit en ook die bevat brandstof voor dampende, wilde, energieke optredens vol show en spektakel, waarbij het publiek betrokken wordt. Een must om te zien en te horen deze mannen!

The Spunyboys hebben inmiddels meer dan 1000 optredens gedaan in heel Europa, de VS en ze toerden zelfs door Japan. De volgende stop is Muze Misse. Zondag 4 juli staan ze op het podium tijdens het tweedaagse festival in Oss. The Spunyboys vieren het 15-jarig jubileum van Muze Misse samen met een indrukwekkende rij namen: DI-RECT, Danny Vera, MY BABY, Maan, Kraak & Smaak, The Pilgrims, Samantha Steenwijk, Tim Akkerman & The Ivy League, Mell & Vintage Future, Camilla Blue en Mick Stender. En deze lijst wordt nog langer!

Mis het niet! Muze Misse, 3 & 4 juli, Jan Cunenpark, Oss. Weekend- en dagkaarten en speciale tickets met korting voor tieners en kids zijn hier verkrijgbaar.