Kaartverkoop van start!

De voorverkoop van Muze Misse Festival gaat beginnen! Vanaf zaterdag 15 Oktober zijn de early bird kaarten verkrijgbaar. Wie er als de kippen bij is betaalt de meest gunstige prijs voor 2 dagen festival met wederom de top van de muziek, dus scoor snel je kaarten! Deze 15-jarige jubileum editie van Muze Misse wordt een hele speciale. Zoals je al weet vieren Lee Towers en Heavy Hoempa het feestje met ons, maar de line-up is nu al langer. We kunnen 3 nieuwe namen bekendmaken.

BART is erbij! Je kent hem vast van Holland’s got Talent waar de Udense Bart van Gijn hoge ogen gooit met zijn onvervalste country sound. Vanavond staat hij in de halve finale en zaterdag 1 juli staat BART op de bühne van Muze Misse. Hij wil de countrymuziek in Nederland levend houden en doet hij met songs als ‘Mama Tried’ van Merle Haggard, ‘Ring of Fire’ van Johnny Cash en met uitstapjes naar rock ’n roll met de ‘Blue suede shoes’ van zijn grote held Elvis.

Nog een bekend tv talent zet deze zomer Muze Misse op zijn agenda: Jeffrey Heesen. De finalist van de SBS6 show Bloed, Zweet en Tranen maakt diepe indruk en steekt meteen een BUMA NL Award in zijn zak. Afgelopen zomer is zijn single met Brace ‘Je denkt alleen maar aan jezelf’ grijs gedraaid. Zijn persoonlijke en herkenbare sound spreekt ontzettend veel mensen aan en staat garant voor een gezellige zaterdagmiddag. Het blijft niet bij BART en Jeffrey, we hebben 2 dagen en 2 podia vol te programmeren.

De eerste spot op het tweede podium is op zondag gereserveerd voor Band of Friends. Deze formatie is opgericht door Gerry McAvoy, die meer dan 20 jaar speelde met Rory Gallagher en te horen is op al zijn iconische albums. Samen met Gallagher drummer Brendan Oneill en gitarist Jim Kirkpatrick houdt de bassist de legacy van Rory levend. Paul Rose, door Gallagher hoogstpersoonlijk aangewezen als winnaar van een grote gitaarcompetitie maakt de Band of Friends compleet.

Wij zijn er klaar voor, Ticketmaster staat op scherp, net als onze fysieke voorverkoopadressen. Want naast e-tickets kan je ook hardcopy kaartjes scoren bij CD & Platenzaak Wil’m, Il Particolare en Primera van de Braak. Er zijn dagkaarten en weekendtickets te koop en kinderen en jongeren krijgen korting.

Get your tickets now en tot ziens op Muze Misse!