Karsu

Karsu komt naar Muze Misse

Zangeres en pianiste Karsu heeft al veel van de wereld gezien. Haar muziek gaat over grenzen en bracht de Amsterdamse al drie keer in de befaamde Carnegie Hall in New York en in meer dan 20 landen over de hele wereld. Haar unieke blend van pop, jazz en Turkse muziek zorgt in Turkije
voor uitverkochte concertzalen, een eigen talkshow en een nummer 1 hit met ‘Sonunda’. In eigen land stond de Edison winnares vrijwel overal, van clubs tot het Concertgebouw en tot twee keer toe op het North Sea Jazz Festival. Wie daar geen kaartje voor kon krijgen, kon van Karsu genieten in het laatste seizoen van ‘Beste Zangers’ op tv. Over genieten gesproken, Karsu is een ware keukenprinses. Het is een hobby die ze weer oppakt als Covid de concertzalen stillegt en dat blijft niet ongemerkt. Naast haar succesvolle YouTube kook-kanaal heeft ze een foodcolumn en een eigen tv-show: ‘Karsu’s Turkse Keuken’.

Nu kan Karsu eindelijk weer oog in oog staan met haar fans op een festival. Muze Misse heeft zondag 3 juli een plek op het podium voor haar gereserveerd. Karsu deelt die dag de line-up met: DI-RECT, MY BABY, FLEMMING, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk, Phantom Elite, Camilla Blue en Barrelhouse. Een dag eerder staan Danny Vera, Sven Hammond, The Pilgrims, Mick Stender en Kerelz op Muze Misse.

Zowel dag- als weekendkaarten voor Muze Misse zijn hier te koop via Ticketmaster en in Oss bij CD & Platenzaak Wil’m, Primera van de Braak en Il Particolare.