Kris Kross Amsterdam en PENELOPE naar Muze Misse

Twee Amsterdamse acts hebben ons Osse festival op de agenda gezet. Kris Kross Amsterdam staat zondag 2 juli live op Muze Misse.

De broers Jordy en Sander Huisman hebben altijd één doel gehad: een sound creëren die verschillende invloeden naadloos samenbrengt. Ze rolden hun act uit en in 2014 voegden ze MC Yuki Kempees hieraan toe en dit legendarische trio werd een feit! De twee broers en hun buddy breken in 2016 wereldwijd door met het nummer ‘Sex’ en scoren sindsdien hit na hit na hit. ‘Whenever’ bijvoorbeeld, goed voor 300 miljoen streams, ‘Vluchtstrook’, en de nummer 1 hit ‘Hij is van mij’ met Bizzey, Maan en Tabitha. Naast het maken van hitsingles geeft het trio shows over de hele wereld. Zet je schrap Oss, waar Kris Kross Amsterdam is, is het feest.

 Foto: Mantis Photography

Zaterdag staat PENELOPE op het podium. Deze alternatieve, catchy metalband uit Amsterdam heeft een onbetwiste live reputatie. Gedreven door de expressieve vocals van Vicky van Zijl samen met de harde gitaar riffs en prikkelende samples van Allard Zwemstra, heavy drums van Michiel van der Plicht en de beukende bas van Mauricio Guerra Lopez, hebben ze een eigen sound ontwikkeld. PENELOPE is de naam van Vicky’s moeder (de organisator van Muze Misse). In de Griekse mythologie staat de naam Penelope symbool voor toewijding. Toegewijd zijn ze zeker, vaste festivalgangers hebben de band al eerder op Muze Misse gespot, nu in een net andere samenstelling en met een nieuw geluid.

PENELOPE staat Zaterdag 1 juli op Muze Misse Festival in Oss met daarnaast: Davina Michelle, DeWolff, Waylon, Jeffrey Heesen, Blackbird, Bart van Gijn, Nika, Ruben Hoeke Band en Blue Flamingo. Kris Kross Amsterdam is Zondag 2 juli van de partij, net als Son Mieux, Jett Rebel, Nona, Lee Towers, Band of Friends, Heavy Hoempa, Back to DeVito Jay Aaron en Saman.

De 15e editie van Muze Misse Festival is op 1 en 2 juli in het Jan Cunenpark in Oss. Tickets zijn hier verkrijgbaar via Ticketmaster of in Oss bij Il Particolare en Primera van de Braak. Er zijn dagkaarten en weekendtickets te koop en kinderen en jongeren krijgen fikse korting.