Last but not least: Nnelg

Nnelg maakt de line-up van Muze Misse compleet. De rapper staat zondag 2 juli op het podium tijdens de 15e editie van het Osse festival.

Nnelg groeide als kleine jongen van Ghanese migranten op in Amsterdam Zuidoost. De ‘Je moet je eigen kansen creëren’-mentaliteit werd hem thuis én in de Ghanese Pinkstergemeenschap met de paplepel ingegoten. Als een rustige bewuste jongen balanceerde hij moeiteloos tussen contrasten van verschillende sociale klassen en etniciteiten; van dankbare doeners tot de dromerige creatieven uit Amsterdam. Met zijn sterke drive heeft hij de afgelopen jaren een unieke positie in de Nederlandse hiphop scene veroverd. Met roots in de undergroundmuziek en een groeiende fanbase onder het mainstream publiek, vormt hij als geen ander in Nederland een brug tussen twee werelden.

Nnelg live aan ’t werk zien kan dus op zondag 2 juli, hij deelt die dag de line-up met Son Mieux, Kris Kross Amsterdam, Jett Rebel, Nona, Lee Towers, Band of Friends, Heavy Hoempa, Back to DeVito Jay Aaron en Saman.

Zaterdag 1 juli is het de beurt aan Davina Michelle, DeWolff, Waylon, Jeffrey Heesen, Blackbird, PENELOPE, Bart van Gijn, Nika, Ruben Hoeke Band en Blue Flamingo.

De 15e editie van Muze Misse Festival is op 1 en 2 juli in het Jan Cunenpark in Oss. Tickets zijn hier verkrijgbaar via Ticketmaster of in Oss bij The Guitar Factory, Il Particolare en Primera van de Braak. Er zijn dagkaarten en weekendtickets te koop en kinderen en jongeren krijgen fikse korting.

Decemberactie

Van 1 t/m 31 december hebben we een mooie ticket actie. Bij onze voorverkoopadressen in Oss betaal je maar € 50,00 voor een fysiek weekendticket. Wees er snel bij!