Line-up Muze Misse 2021 compleet

KerelzHet enige wat nog mist op Muze Misse is een stelletje Kerelz en daarvoor hoefden we niet ver te zoeken. De band die de line-up van het festival compleet maakt bestaat uit bijna allemaal Ossenaren.

Kerelz speelt Nederlands- en Engelstalige popmuziek uit een periode vanaf de jaren 60 tot nu. Covers waar ze graag een eigen draai aan geven. Wat dacht je van Brown Eyed Girl in ska of Annabel in rock? Maar Kerelz beleeft ook heel veel plezier aan het zo goed mogelijk coveren van een lekker up-temponummer of een mooie ballad.

Met een gemiddelde leeftijd van bijna zestig en een gemiddelde energie van rond de twintig staat Kerelz garant voor een paar setjes vol herkenning (lekker meeblèren), kwaliteit (hullie speule best goed) en plezier (dè waar schôn)!

Kerelz staat zaterdag 28 augustus op het tweede podium van Muze Misse Festival dat deze 15e jubileum editie voor het eerst 2 dagen duurt.

Zaterdag 28 augustus openen we om 13.30 uur de poorten van het festivalterrein in het Jan Cunenpark in Oss waarna Danny Vera als eerste schittert op het hoofdpodium. Die dag staan ook Rolf Sanchez en zijn band op de bühne, net als Sven Hammond, The Pilgrims, Mell & Vintage Future en Mick Stender.

Zondag 29 augustus betreden DI-RECT, MY BABY, Maan, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk, Phantom Elite, Penelope, Lauwtje en Sandy & The Wild Wombats het podium.

Weekend- en dagkaarten voor Muze Misse en speciale tickets met korting voor tieners en kids zijn hier verkrijgbaar en in Oss bij CD Kiosk, Il Particolare en Primera Van de Braak.

Tot ziens op Muze Misse!