Mick Stender: Muze Misse multi-talent

Mick Stender weet t zeker: Hij is het nieuwe Rock ’n Roll symbool van de 21e eeuw. Dat hij hard op weg is die ambitie waar te maken bewijst Mick dit jaar op Muze Misse. De 23-jarige muzikant is geïnspireerd door artiesten als Elvis Presley, Johnny Cash en Brad Paisley, maar zingt zijn eigen songs. Zijn 5-koppige formatie neemt je mee terug in de tijd met hun eigen, frisse stijl Rock ’n Roll en Americana. De vorige editie van het Osse festival kregen Mick en zijn mannen ook al de voetjes van het gras.

Dit jaar staat Mick Stender beide festivaldagen op de bühne! Zaterdag 3 juli host hij namelijk Muze Misse en zal hij als presentator DI-RECT, The Pilgrims, Mell & Vintage Future, Penelope en Camilla Blue verwelkomen op het podium en nog een rijtje nieuwe namen, die we later dit jaar bekendmaken.

Zondag 4 juli speelt Mick Stender in het Jan Cunenpark zijn eigen Americana sound en we houden het gevoel vast, want na Mick Stender staat Danny Vera op het podium. Ook MY BABY, Maan, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk, Tim Akkerman & The Ivy League en Barrelhouse zijn zondag 4 juli te zien.

Zorg dus dat je op tijd een kaartje weet te scoren voor deze 15-jarige jubileum editie van Muze Misse op 3 & 4 juli 2021 in het Jan Cunenpark in Oss.

Weekend- en dagkaarten voor Muze Misse en speciale tickets met korting voor tieners en kids zijn verkrijgbaar via muzemisse.nl, Ticketmaster en in Oss bij Primera Van de Braak en CD Kiosk.