Muze Misse 2022 Line-Up

Yes! Eindelijk mogen we de eerste namen van Muze Misse 2022 bekendmaken. Na 2 afgelaste festivalseizoenen staan deze artiesten te popelen het podium op te gaan:

Zaterdag 2 juli

Jawel! Danny Vera komt terug naar Muze Misse. Sinds zijn laatste keer op het festival in 2017 heeft de Nederlandse koning van de Americana een wereldhit in the pocket. Uiteraard brengt hij zijn band mee voor een onvergetelijke liveshow onder de zon. Deze zaterdag staat ook op de agenda van
Sven Hammond, die met een nieuw album vol groovy sounds, van jazz en blues tot rock en soul, de boel weer lekker in beweging gaan krijgen. The Pilgrims spelen hun mega hit White Men en meer in een ijzersterke live bezetting, met het onvervalste donkere stemgeluid van frontman Reniet Vrieze. Ook Americana talent Mick Stender en de sfeermakers van Kerelz hebben er zin in.

Zondag 3 juli

DI-RECT is er weer bij dit jaar, de mannen voelen zich inmiddels helemaal thuis op Muze Misse en staan garant voor een geweldige live show. MY BABY toert de wereld rond en slaat Brabant niet over en dat belooft wat! Kraak & Smaak krijgt de voetjes van de vloer met hun funky live formatie en ook
Samantha Steenwijk heeft deze 3 juli rood omcirkeld op haar volle kalender. Camilla Blue staat voor de eerste keer op Muze Misse en we hebben een plek op het podium gereserveerd voor de blues van Barrelhouse.

Early Bird tickets zijn nu verkrijgbaar, met een weekendticket ben je extra voordelig uit en kan je twee dagen lang genieten van de beste muziek in het gezellige Jan Cunenpark in Oss.