Muze Misse bedankt Bernhoven

Muze Misse Festival wil iets terugdoen voor medewerkers van Bernhoven.

Het ergste lijkt voor veel mensen misschien achter de rug, maar tussen de ziekenhuismuren gaat de strijd tegen de gevolgen van de pandemie onvermoeibaar door.

Covid-19 heeft een diepe wond geslagen in Oss en omgeving, Brabant werd in een vroeg stadium heel zwaar getroffen. Ook Will Klamer kreeg het virus en Muze Misse organisator Penny Klamer-Suppers begeleidde haar echtgenoot meermaals naar Bernhoven, waar Will met veel toewijding is opgevangen. Will had diep respect voor de verpleging en wilde zo graag de mensen die zo goed voor hem gezorgd hebben, trakteren op een gezellige festivaldag, samen in de zon genieten van muziek op Muze Misse. 

Helaas is Will er dit festival voor het eerst alleen in onze gedachten bij, maar zijn belofte komen we na. De zorgmedewerkers die zo hard geknokt hebben voor iedereen die bij Bernhoven is binnengebracht, worden uitgenodigd voor Muze Misse Festival 2021.

Zodra het moment het toelaat zal Penny hoogstpersoonlijk terugkeren naar Bernhoven en namens de organisatie van Muze Misse, op veilige afstand, de tickets bezorgen aan een groep afgevaardigden van het zorgpersoneel van de Spoedeisende Hulp, de IC en de afdeling longgeneeskunde. 

Tot ziens op Muze Misse, zorg goed voor elkaar!