Mell & Vintage Future

Muze Misse Festival line-up wordt langer!

De line-up van Muze Misse dag 1 is nu nog een beetje leeg, maar niet voor lang! Zaterdag 3 juli staat Mell & Vintage Future namelijk op het hoofdpodium van het Osse festival. Dit Nederlands trio speelt ‘rootsy’ rhythm ‘n blues, denk Booker T & The MG’s meets Sly & The Family Stone met een sprankel Adele en Janis Joplin.

Toen twee veteranen in de muziek op het hoogtepunt van hun carrière een aantrekkelijke nieuwkomer met een geweldige stem tegenkwamen was er direct een perfecte klik. In haar relatief korte carrière verdiende Mell haar sporen met verschillende televisie optredens. Nico Brandsen (Hammond orgel/voetbas) is alom bekend voor zijn ‘edgy magic’ op vintage apparatuur. Hij werkte met de grootste Nederlandse artiesten – van Ilse de Lange tot Kane en Jan Akkerman. Ton Dijkman (drums) wordt beschouwd als een van Nederlands beste muzikanten, speelde op duizenden en is al decennia de drummer van Marco Borsato. Met al meer dan 6 miljoen streams op de teller is het tijd om dit trio eens live te bewonderen.

Mell & Vintage Future deelt op zaterdag 3 juli het hoofdpodium met The Pilgrims. Deze band scoorde in de jaren ‘90 een grote hit met ‘White Men’, verkocht honderdduizenden platen en was een geliefde act op Europese festivals. Nu is de band terug in een ijzersterke live bezetting met nog steeds hun opzwepende rockmuziek en de rauwe stem van zanger en gitarist Reniet Vrieze.

Ook Camilla Blue betreedt op de eerst festivaldag van het Muze Misse weekend het hoofdpodium. Samen met haar band speelt ze autobiografische liedjes die zweven tussen licht en duisternis. Geïnspireerd door grootheden als Leonard Cohen, David Bowie, Beth Hart en Nina Simone creëert Camilla Blue met elk lied een eigen wereld.

Hiermee is de line-up van de zaterdag nog lang niet compleet, we maken binnenkort nog meer namen bekend, zelfs voor de zondag die nu al goed gevuld is met optredens van Danny Vera, MY BABY, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk, Tim Akkerman & The Ivy League en Barrelhouse.

Early Bird tickets zijn nu verkrijgbaar, met een weekendticket ben je extra voordelig uit en kan je twee dagen lang genieten van de beste muziek in het gezellig Jan Cunenpark in Oss. Scoor nu je kaartje!