Muze Misse Festival verwelkomt FLEMMING

Niemand kan meer om FLEMMING heen! Met zijn buitengewone stemgeluid en brandende ambitie verovert hij de muziekscene.

Hij mag dan een megahit hebben met ‘Amsterdam’, FLEMMING is een echte Brabander, geboren en getogen in Den Bosch. Vernoemd naar de legendarische Freddie Mercury raakt Flemming ‘Freddie’ Viguurs als klein jochie al bezeten van muziek. Na rollen in grote musicals Ciske de Rat en Kruimeltje, richt de jonge muzikant zich op zijn eigen sound. Al snel volgt het succes.

In 2016 wint Flemming het programma Giels talentenjacht en staat hij op Pinkpop. Zijn debuutalbum Black & Grey uit 2019 telt meer dan 3 miljoen streams en hij scoort internationaal met de track ‘Miss You’.

Na deze eerdere Engelstalige successen besluit FLEMMING het roer volledig om te gooien en zich te focussen op het schrijven en uitbrengen van Nederlandstalige nummers. Een goede move, want Nederland heeft FLEMMING massaal gevonden. Zijn hit ‘Amsterdam’ is alleen op YouTube en Spotify al meer dan 25 miljoen keer beluisterd en de streams van zijn nieuwste single ‘Zij wil mij’ loopt ook al in de miljoenen.

Op het podium voelt FLEMMING zich helemaal thuis, zondag 3 juli staat hij op Muze Misse in het Jan Cunenpark in Oss, net als: DI-RECT, MY BABY, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk, Barrelhouse en Camilla Blue. Zaterdag 2 juli zijn er optredens van Danny Vera, Sven Hammond, The Pilgrims, Mick Stender en Kerelz.

De line-up van beide dagen wordt nog veel langer! Zowel dag- als weekendkaarten zijn zijn nu te koop via muzemisse.nl bij Ticketmaster en in Oss bij CD & Platenzaak Wil’m, Primera van de Braak en Il Particolare.