Muze Misse strikt Blackbird en Waylon

He’s back! Jawel, Waylon staat weer op Muze Misse Festival.
In 2011 knalde zijn ijzersterke stem al uit de kiosk, zaterdag 1 juli staat hij in het Jan Cunenpark op het grote podium voor een weerzien met zijn Osse fans. Er is veel gebeurd in de tussentijd: Gouden platen, een 2e plek op het Eurovisie Songfestival, uitverkochte tours, The Voice.
Als jong ventje is Willem al geobsedeerd door countrymuziek. Hij vernoemd zichzelf naar Waylon Jennings en staat zelfs met zijn grote idool op het podium. Waylon tekent als eerste Nederlandse artiest op het Motown label, breekt door met de single Wicked Way en blijkt naast country ook soul in zijn bloed te hebben. De laatste jaren zingt hij zelfs in het Nederlands op het samen met Henny Vrienten geschreven ‘Afscheid Zonder Pijn’ en zijn duet met Jan Smit: ‘Tussen jou en mij’.

Waylon is een echt podiumbeest, je moet hem een keer live horen, dus hup, scoor nu je kaartjes voor Muze Misse Festival want dan hoef je Blackbird ook niet te missen. Singer-songwriter Merel Koman werkte jarenlang als sessiezangeres maar stapt met haar debuutplaat uit de schaduw.

Merel beleeft het leven intens en dat kun je horen. Ze rockt (veel). Ze heeft soul (idem). Haar nummers getuigen van een bijzonder goed ontwikkeld gevoel voor pop. Vraag Blackbird naar invloeden en ze noemt Alanis Morissette, Joss Stone, Lianne La Havas, Eva
Cassidy en Ella Fitzgerald. Hoewel Merel zichzelf extreem nostalgisch noemt, klinkt Blackbird vooral heel erg naar nu. Bruisend van eigentijdse energie en in control.

Komt dat zien, zaterdag 1 juli op Muze Misse Festival in Oss met daarnaast: Davina Michelle, DeWolff, Jeffrey Heesen, Bart van Gijn, Nika, Ruben Hoeke Band en Blue Flamingo. Zondag 2 juli staan Son Mieux, Jett Rebel, Nona, Lee Towers, Band of Friends, Heavy Hoempa, Back to DeVito Jay Aaron en Saman in het Jan Cunenpark.

De 15e editie van Muze Misse Festival is op 1 en 2 juli in het Jan Cunenpark in Oss. Tickets zijn hier verkrijgbaar via Ticketmaster of in Oss bij Il Particolare en Primera van de Braak. Er zijn dagkaarten en weekendtickets te koop en kinderen en jongeren krijgen fikse korting.