Muze Misse verwelkomt Jett Rebel, DeWolff & Nona

Yes, we kunnen weer nieuwe namen onthullen voor de line-up van Muze Misse! Jett Rebel staat zondag 2 juli in het Jan Cunenpark. Een vertrouwde plek want hij zette daar in 2014 ook al een ijzersterke set neer. Jett Rebel is extravagant, volkomen zichzelf en doet álles voor de muziek. Tot hij erbij neervalt. Letterlijk. Deze winter tourt hij met zijn Apocalypse After Party Tour door het land, wie weet wat deze alleskunner deze zomer voor ons in petto heeft!

We want more DeWolff na hun weergaloze optreden in 2013, dus dit Hammond-aangedreven powertrio komt terug! De laatste 10 jaar hebben ze niet alleen Nederland, maar de wereld veroverd met hun hun explosieve mix van blues-rock met een vleugje soul en psychedelica. Robin Piso en broers Luka en Pablo van de Poel zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten die je ooit zult tegen komen. Je hoeft maar 2 minuten van een DeWolff-show mee te maken om te begrijpen waarom muziek uit de gouden eeuw van de rock nog steeds een plek heeft in de 21ste eeuw.

De nieuwe naam op de zondag is Nona. Deze zangeres is wat je noemt een vrije geest. Een pionier die doet waar ze zin in heeft en de grenzen opzoekt. Nona groeide op in Uden. Haar ouders hadden een platenzaak, waar ze als meisje veel tijd doorbracht. Ze studeerde muziekmanagement aan de Herman Brood Academie maar besloot dat ze liever wilde zingen. Nona klimt in de pen, duikt in de studio en het resultaat is meeslepende soulpop met een edgy hiphop groove. Wat alles bijeenhoudt is haar volle rauwe stem en een te gekke flow.

Early Bird kaarten zijn nu te koop en hiermee ben je het meest voordelig uit. Wees er snel bij! Klik hier of koop je tickets in Oss bij Platenzaak Wil’m, Il Particolare en Primera van de Braak. Er zijn dagkaarten en weekendtickets te koop en kinderen en jongeren krijgen fikse korting.

Get your tickets now en tot ziens op Muze Misse!

 

 

 

 

 

Decemberactie

Van 1 t/m 31 december hebben we een mooie ticket actie. Bij onze voorverkoopadressen in Oss betaal je maar € 50,00 voor een fysiek weekendticket. Wees er snel bij!