Nieuwe line-up Muze Misse Festival 2021

Het verplaatsen van het Osse festival van het eerste weekend van juli naar het laatste weekend van augustus heeft tot gevolg dat er wijzigingen zijn in de line-up. Danny Vera heeft Muze Misse op de agenda, hij staat zaterdag 28 augustus met zijn band op de bühne. Die dag staan ook Mell & Vintage Future, The Pilgrims en Mick Stender in het Jan Cunenpark.

Ook DI-RECT, MY BABY en Maan slaan Muze Misse niet over, ze staan zondag 29 augustus op het podium, net als Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk en Lauwtje.

De line-up wordt nog aangevuld, zodra we meer bekend kunnen maken hoor je dat via onze website muzemisse.nl en onze social media.

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn over reeds gekochte tickets. Vanwege de verschuivingen in de line-up hebben wij gekozen voor onderstaande werkwijze.

Weekendkaarten blijven het hele nieuwe weekend geldig, u krijgt na het scannen van uw ticket een weekendpolsbandje.

Alle reeds verkochte dagkaarten zijn geldig voor 1 dag naar keuze. Komt u bijvoorbeeld zaterdag 28 augustus, dan krijgt u een polsbandje voor de zaterdag en kunt u zondag niet naar binnen. Wilt u liever zondag naar het festival, dan komt u die dag en krijgt u een polsbandje dat alleen op zondag toegang geeft tot het festivalterrein. U kunt bijv. dus met een ticket voor zaterdag 3 juli 2021 op zondag 29 augustus 2021 naar het festival.

Zoals eerder bekend gemaakt zijn de dagtickets van 2020 geldig voor het volledige festivalweekend, u krijgt na het scannen van uw ticket een weekendpolsbandje.

Klik hier voor meer informatie.

Tot ziens op Muze Misse!