Son Mieux komt naar Oss!

Son Mieux staat op ’t punt de wereld te veroveren, dus hoogste tijd om de Haagse band naar Oss te halen. Zondag 2 juli staat de 7-koppige formatie op Muze Misse Festival.

Son Mieux maakt met hun muziek het leven leuker. De dansbare pop met disco invloeden en grootse gebaren doet het goed, ‘Multicolor’, was hét festivalnummer van dit jaar en wekenlang de meest gedraaide plaat op de radio.
De band shined pas echt op de bühne met energieke, gestroomlijnde live-shows die een emotionele achtbaan zijn waarbij vooral lekker gedanst mag worden. Geen wonder dat ze al op festivals door heel Europa hebben gestaan, inclusief het Montreux Jazz Festival.

Wij verwelkomen Son Mieux op dag 2 van Muze Misse, net als Jett Rebel, Nona, Lee Towers, Band of Friends, Heavy Hoempa en Back to DeVito. Een dag eerder, zaterdag 1 juli, staan DeWolff, Jeffrey Heesen, Bart van Gijn en Nika live in het Jan Cunenpark en de line-up wordt nog veel langer.

Helaas zijn de early bird kaarten uitverkocht, maar niet getreurd! Lezers van Weekblad Regio Oss / Kliknieuws Oss kunnen gebruik maken van een speciale aanbieding, namelijk Muze Misse weekendtickets voor €50,- p.st. De actie loopt van 7 t/m 25 december. Meer informatie is te vinden op kliknieuwsoss.nl

Daarnaast zijn festivaltickets verkrijgbaar op muzemisse.nl via Ticketmaster of in Oss bij Platenzaak Wil’m, Il Particolare en Primera van de Braak. Er zijn dagkaarten en weekendtickets te koop en kinderen en jongeren krijgen fikse korting.

Tot ziens op Muze Misse!