Tim Haars en Vicky van Zijl presenteren Muze Misse

Deel van de magie van Muze Misse Festival is dat je als bezoeker niet van hot naar her hoef te rennen en geen enkele artiest hoeft te missen. Met 2 dagen back to back muziek op twee podia is wel het fijn als iemand je een beetje de weg wijst. Je bent in goede handen met onze presentatoren van dit jaar. Zaterdag 1 juli host Tim Haars. Dit deed de bekende Brabander vorig jaar ook al en hij had ’t onwijs naar zijn zin, dus hij komt graag terug naar Oss. Tim presenteerde het tv-programma 6pack en deed mee aan Wie is de Mol? Maar de meeste mensen kennen hem als acteur. Hij geeft gestalte aan Gerrie van Boven in ‘New Kids’ en is te zien in de populaire serie ‘Undercover’, de film ‘Ferry’ en de gelijknamige serie die dit jaar uitkomt op Netflix.

Vicky van Zijl speelt zaterdag met haar band Penelope op Muze Misse, zondag staat ze op het podium als presentator. Vicky zingt sinds haar puberjaren in bands en maakt carrière in de Europese Rockopera wereld met rollen in onder andere Tommy, Jesus Christ Superstar, Barbarella en de The Rocky Horror Show en komend najaar in Cabaret in Hamburg. Vicky is voor en achter de schermen betrokken bij de organisatie van Muze Misse en presenteerde het festival al vaker. Deze 15e editie heeft een bijzonder tintje, het is namelijk de laatste onder leiding van haar moeder Penny, de grondlegger van Muze Misse. Vicky is ontzettend trots op haar moeder en daarom wil ze heel graag haar allerlaatste festivaldag presenteren.

Tim en Vicky verwelkomen de grootste namen en grootste talenten van Nederland op de bühne. Check hier de complete line-up van zaterdag 1 en zondag 2 juli met onder anderen Son Mieux, Davina Michelle, Kris Kross Amsterdam, DeWolff en Waylon.

Tot ziens op Muze Misse!