Van Maaskantje naar Muze Misse

Tim Haars staat deze zomer op het podium van Muze Misse in Oss. Naar eigen zeggen kan hij niet zingen, maar dat geeft niet want de acteur is gevraagd om het festival te presenteren en daar had hij wel oren naar!

Getogen in Maaskantje zet Tim zijn dorpje in één klap op de kaart als hij schittert in het mega populaire ‘New Kids’. Na de serie kruipt hij nog twee keer in de rol van Gerrie van Boven voor de bioscoophits ‘New Kids Turbo’ en ‘New Kids Nitro’. Tim zat in ‘Wie is de Mol?’ en maakte zelfs internationaal indruk met de Netflix serie Undercover. Als presentator kan je Tim Haars kennen van o.a. 6pack en Villa Achterwerk. Vorige week haalde hij de finish van de veelbekeken uitputtingsslag ‘Special Forces VIPS: wie durft wint’, waarin BN’ers de keiharde training van de special forces volgen.

Als muziekliefhebber voegt Tim Muze Misse Festival graag toe aan zijn CV. Binnenkort maken we weer nieuwe namen bekend van artiesten die Tim zal verwelkomen op de 2 podia van het 2-daagse festival in het Jan Cunenpark in Oss.

Scoor snel je kaarten en geniet op zaterdag 2 en zondag 3 juli van optredens van: Danny Vera, DI-RECT, MY BABY, Sven Hammond, Kraak & Smaak, The Pilgrims, Samantha Steenwijk, Barrelhouse, Mick Stender, Camilla Blue en Kerelz. Tickets zijn hier te koop via Ticketmaster en in Oss bij CD & Platenzaak Wil’m, Primera van de Braak en Il Particolare.