Mart Hoogkamer

Wij gaan zwemmen!

Neem je zwemspullen mee, want Mart Hoogkamer komt naar Muze Misse. Ja, we proosten dan wel met Jupiler, we gaan zwemmen in Bacardi Lemon! Mart is een meester in het bouwen van een feestje en de perfecte artiest om het festival op zaterdag 2 juli af te trappen.

Mart Hoogkamer heeft zich anno 2022 ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn karakteristieke stem – ondanks zijn jonge leeftijd – jong en oud weet te raken. Geïnspireerd door zijn muzikale vader, begon hij al op zesjarige leeftijd met zingen op feesten en partijen. Op zijn tiende stond hij in het Gelredome, waar hij met Gordon en René Froger zong in de finale van Kinderen zingen met sterren. Dan al heeft Mart een voorkeur voor de levensliederen van Willy Alberti en André Hazes, volkshelden die hij ook daarna regelmatig zal eren met zijn repertoire. Met zijn deelname aan Holland’s Got Talent 2016 maakt Mart Hoogkamer de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers. Hij duikt de studio in en gaat op tournee met Willeke Alberti. Van pleinen tot de playa’s, overal is Mart te horen en dat is nog maar het begin. In de zomer van 2021 verandert alles met de release van de nummer 1 hit ‘Ik ga zwemmen’. Hij scoort de zomerhit van 2021 en de bijbehorende videoclip is een must-zie die al meer dan 13 miljoen keer bekeken is.

Zorg dat je op tijd in het Jan Cunenpark bent, want Mart opent het 2-daagse festival zaterdag 2 juli om 14.30 uur. Het Jan Cunenpark gaat 13.30 uur open dus je hebt alle tijd om een fijn plekje te vinden. Naast Mart staan zaterdag 2 juli Danny Vera, Sven Hammond, The Cool Quest, The Pilgrims, Mick Stender, Rhumble_N_Blues en Kerelz op het podium. Zondag 3 juli is het de beurt aan DI-RECT, MY BABY, FLEMMING, Karsu, Kraak & Smaak, Barrelhouse, Samantha Steenwijk, Phantom Elite en Camilla Blue om het Muze Misse Festival op z’n kop te zetten.

Scoor hier je tickets en koop alvast consumptiemunten met korting via Ticketmaster of koop je kaartjes in Oss bij CD & Platenzaak Wil’m, Primera van de Braak en Il Particolare.