You’ll never walk alone

Het team van Stichting Muze Misse bestaat uit een grote groep vrijwilligers en professionals die samen jaar na jaar een fantastisch festival neerzetten in het groene hart van Oss, het Jan Cunenpark. Zaterdag kwamen ze bij elkaar in Café Bellevue, aan de rand van het vertrouwde festivalterrein. Er is geproost op afgelopen zomer en vooruitgeblikt op volgend jaar.
De eerste 2-daagse editie was een succes en dus is Muze Misse Festival 2023 op zaterdag 1 én zondag 2 juli. De feestelijke 15e editie van het festival en de laatste onder de volledige leiding van Penny Klamer-Suppers. Zichtbaar geëmotioneerd maakt zij het nieuws bekend:
 
“Dit wordt de laatste Muze Misse met mij aan het roer. Mijn hart klopt voor de muziek, dus ik zal altijd betrokken blijven.”
Als klein meisje staat Penny voor het eerst op het podium in de kiosk en wordt ze verliefd op de sfeer van het park. Het inspireert haar tot het organiseren van vele evenementen en dat nu al 60 jaar lang. Muze Misse Festival is uitgegroeid tot een enorm event waarvan de last uiteindelijk toch op haar schouders rust:
“Ik word volgend jaar 75 en het festival van dit jaar was zo’n succes, het is moeilijk, maar je wil toch op het hoogtepunt stoppen.”

 

De line-up van 2023 begint al vorm te krijgen. De mannen van Heavy Hoempa zijn er 2 juli weer bij. 7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan met verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Guns ‘n’ Roses en AC/DC. De zondag wordt ingeleid door de enige echte Lee Towers, uiteraard gewapend met zijn gouden microfoon. Met zijn 76 jaar staat Lee nog als een huis. Als hij afsluit met You’ll never walk alone gaat steevast het dak eraf!
 
En wat de toekomst van Muze Misse en Penny betreft? ‘Walk on….walk on…’: “Als iemand het stokje wil overnemen, zou dat natuurlijk super zijn. Ze kunnen rekenen op mijn ervaring en support, maar dan wel langs de zijlijn.”