Scoor op tijd je tickets en vier 15 jaar Muze Misse!

Muze Misse duurt deze editie voor het eerst 2 dagen. Er zijn zowel weekendkaarten beschikbaar als losse kaarten voor zaterdag 28 augustus of zondag augustus. Voor jongeren en kinderen zijn er speciale tickets, want zij mogen met flinke korting naar binnen.

Tickets 2020

Had je al een kaartje voor Muze Misse 2020? Dan heb je geluk, dit ene kaartje is namelijk geldig voor beide dagen van Muze Misse 2021, dus zowel zaterdag 28 augustus als zondag 29 augustus 2021. Je krijgt na het scannen van je ticket bij de ingang een weekendpolsbandje.

Tickets 3 & 4 juli

Heb je een ticket gekocht voordat het festival vanwege Covid restricties is verplaatst van 3 & 4 juli naar 28 & 29 augustus? Geen zorgen, deze blijven geldig voor de nieuwe data:

  • Weekendkaarten voor 3 & 4 juli blijven het gehele nieuwe weekend geldig, je krijgt na het scannen van je ticket bij de ingang een weekendpolsbandje.
  • Dagkaarten voor 3 of 4 juli zijn geldig voor 1 festivaldag naar keuze. Je kan zelf beslissen of je liever op zaterdag 28 augustus of op zondag 29 augustus naar Muze Misse gaat. Je krijgt na het scannen van je ticket bij de ingang een polsbandje waarmee je enkel op diezelfde dag toegang hebt tot het festivalterrein.

 

Corona maatregelen

In de persconferentie van 13 juli kondigde het kabinet aan dat festivals tot 13 augustus geen doorgang mogen vinden. De organisatie van Muze Misse 2021 blijft daarom doorgaan, totdat het kabinet in augustus meer duidelijkheid verschaft over de situatie na 13 augustus en de dan geldende maatregelen.

Bestellen

Tickets zijn online uitsluitend via Ticketmaster te bestellen.

Daarnaast zijn fysieke tickets verkrijgbaar bij deze voorverkoop adressen in Oss: CD Kiosk, Il Particolare en Primera Van de Braak.

Aangezien het festival in 2021 uit twee dagen bestaat, is het mogelijk om losse tickets voor de zaterdag en zondag aan te kopen maar er kan ook een ticket voor het hele weekend besteld worden.

Het programma is onder voorbehoud.

Voorverkoop adressen


CD Kiosk Oss
De Schakel 3
5341 CM, Oss


Primera van de Braak
Terwaenen 24
5341 DG, Oss